Sten, mönster & trä

Publicerad: February 2015  |  Skrivet av: Helena Lindkvist

Kakeltrenderna sten, mönster och trä är svåra att missa i år för nu finns det massor av vackra plattor ute i butikerna att välja mellan. Mjuka och skiftande färgtoner i grått och brunt eller dova färgkombinationer som gör rummen varma och inbjudande. Även de vackra mönstrade plattorna i olika former kan inte missas.

Känns tvättstugan trist eller hallen intetsägande? Byt golv och du får ett helt nytt rum. En mönstrad klinker eller skiftande stenklinker kan omvandla vilket rum till ett nytt favoritrum att vistas i. Och glöm inte uterummet, balkongen och källaren som kanske också behöver ett ansiktslyft. Ett snyggt golv gör stor skillnad.

Februari - Konradssons Kakel
Februari - Konradssons Kakel
Februari - Konradssons Kakel

Ny katalog

Publicerad: February 2015  |  Skrivet av: Helena Lindkvist

Det är lite som julafton när de nya inredningskatalogerna för året kommer rykande färska från tryckerierna. Nu har äntligen Konradssons kakelkatalog för 2015 anlänt och den är snyggare och mer inspirerande än någonsin. Den är fylld av mönster, vackra detaljer och färger. Nu går trenden för kakel med stormsteg mot varma och ombonade ytor som skapar personliga och spännande hem. I katalogen ser ni vackra kombinationer av kakel med struktur av trä, betong, blankt, matt och infällda detaljer som höjer vilket rum som helst.

Februari - Konradssons Kakel

På bilden ser ni serien Terra, en av våra heta nyheter för i år! Det är en melerad och varm klinkerserie i färgerna beige, ljusbrun och brun. Finns i formaten kvadrat och hexagon. Plattorna passar bra i en traditionell eller gammaldags miljö på både golv och vägg i kök, badrum, hall, ­tvättstuga, källare, på uteplats och balkong.