Vinnarna i jubileumstävlingen!

Vinnarna i jubileumstävlingen! - Konradssons Kakel

Genom att tävlingsdeltagarnas lät oss rita deras drömbadrum hade de chansen att vinna materialet i ritningen upp till ett värde av 50.000 kronor. Våra fyra butiker tävlade ut 50.000 kronor vardera. Nu är vinnarna korade. Här ser ni vinnarritningarna!

 Tack till alla er som varit med och tävlat. Och glöm inte att ni kan få 20 procent rabatt på allt i er offert/ritning fram till och med 31 december 2018.

 

Vinnare Stockholm

Grattis Anna! Du har vunnit ditt drömbadrum upp till ett värde av 50.000 kronor!

 

Juryns motivering:

Här var kunden ute efter ett funktionellt badrum, men ändå med det där lilla extra som ger rummet en känsla av lyx. Mässingdetaljer och en glittrande grå mosaik ger en exklusiv look till detta, i övrigt ganska diskreta, mindre badrum. Ritningen visar verkligen att det kan vara i detaljerna det sitter för att vinna guld!

 

 

 

Vinnare Jönköping

Grattis Sandra! Du har vunnit ditt drömbadrum upp till ett värde av 50.000 kronor!

 

Juryns motivering:

"Här har två olika ljusa plattor matchats med resultatet av ett smakfullt och harmoniskt rum. Den uppbyggda duschväggen med inbyggda hyllor är en kreativ lösning som ger rummet karaktär, samt även praktiskt separation av dusch och wc. Detta luftiga badrum har rymd, men med genomtänkta lösningar känns det ändå väldigt ombonat. En vinnare, helt enkelt!"

 

 

 

Vinnare Göteborg

Grattis Jacqueline! Du har vunnit ditt drömbadrum upp till ett värde av 50.000 kronor!

 

Juryns motivering:

Utifrån kundens moodboard, som visade en stark känsla för form och färg, mixades vitt, brunt och svart, med matta och blanka ytor i en härlig blandning. En rymlig upplevelsedusch, en dubbelkommod och även plats för tvättmaskin och tvättställ, det vill säga; ett utrymme att umgås i. Från tråkig källare till ett lyxbadrum, en klar vinnare, helt enkelt!

 

 

Vinnare Malmö

Grattis Amina! Du har vunnit ditt drömbadrum upp till ett värde av 50.000 kronor!

 

Juryns motivering:

Mörk terrazzoimitation kombinerad med varm träimitation gör detta fantastiska badrum till ett riktigt härligt krypin. Med ett proffsigt öga har den stilrena grå kommoden matchats snyggt med svart blandare, dusch och handdukstork. Stilrent, modernt och genomtänkta detaljer gör detta badrum till en vinnare!