KAKELVALET

Vi hjälper dig att hitta lösningar som passar dina önskemål, dina behov och dina förutsättningar. Vi är med dig hela vägen för att göra svåra val lite enklare och slutresultatet mycket bättre.

Vi hjälper dig med Kakelvalet. 

 

 

 

 1


INSPIRATION

Hur vill du att det ska kännas när du kliver in i badrummet på morgonkvisten? Vad ska den nya hallen signalera och vilken stämning vill du skapa i ditt kök? Det första steget i ditt kakelval är att börja samla idéer och tankar om vad du gillar. Du kommer märka att idéer finns överallt. Kanske hittar du en färgskala i naturen som tilltalar dig eller inspireras du av någon av våra kunders kakelval.

 

 

 2


RESEARCH

När du har en tanke om vad du letar efter kanske du behöver någon att bolla dina idéer med? Vi kan hjälpa dig att anpassa dina idéer till just ditt hem. Hur stora plattor är lämpliga? Vilken fogfärg blir bäst? Vill du anpassa till husets befintliga stil, eller skapa en kontrast? I våra butiker och hos våra återförsäljare finns kunskapen som behövs för att hitta de rätta lösningarna för dig.

 

 

  3


PLANERING

När du har landat i dina val kan vi hjälpa dig med att göra en mer exakt planering av ditt nya badrum. Vi erbjuder digitala videomöten och fysiska möten i våra Konradssons-butiker där vi ger dig rådgivning och visualiserar ditt projekt med en 3D-ritning. Du ska känna dig trygg med ditt kakelval.