Om oss

Kunskap, ansvar och trygghet

Vår fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning.

Det vi kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. Att vi kan luta oss mot över 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att vi kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa. Hela världen är vårt arbetsfält. Det är så vi arbetar på Konradssons. Vi försöker inte kopiera en fulländad italiensk kakelplatta, vi importerar den. Vi tar in all världens kakel, till ett och samma ställe.


Kontakta oss - Konradssons Kakel

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Konradssons Kakel. Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller vill ha rådgivning.

Miljö och kvalitet - Konradssons Kakel

Miljö och kvalitet

Miljö- och kvalitetspolicy, ISO-certifierade, byggvarudeklarationer och våra leverantörers miljöarbete - ta del av hur vi arbetar mot en bättre miljö här.

Affärsidé - Konradssons Kakel

Affärsidé

Konradssons skall till återförsäljare och större objektkunder i Norden erbjuda marknadens bästa koncept för att sälja, leverera och installera kakel och byggkeramik.

Jobba hos oss - Konradssons Kakel

Jobba hos oss

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för oss är känslan för kvalitet och service, samt vårt breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa?

Klinker Keramos på golv.

Behandling av personuppgifter

Din integritet är viktig för oss!

Returvillkor och reklamationer - Konradssons Kakel

Returvillkor och reklamationer

Glasyr, nyans- och storleksvariationer. Ja, med ett naturmaterial som keramik finns det en del att tänka på innan montering. Här kan du ta del av våra villkor för leverans, retur och reklamation.