Lediga jobb

Medarbetare från Konradssons Kakel står vid bord.

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. Låter det spännande?

På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa?

Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till marcus.fridh@konradssons.se.

Bifoga personligt brev samt CV, så återkommer vi.

 

Lediga tjänster

 

Platsansvarig Konradssons kakel i Malmö

Konradssons Kakel söker nu en platsansvarig till vår verksamhet i Malmö.

Gillar du att arbeta med människor, är en fantastisk ledare och har ett stort intresse för inredning och kakel och klinker? I så fall kan vi ha tjänsten för dig!

Vår verksamhet i Malmö söker just nu en ny platsansvarig. Till vår verksamhet hör vår konsumentbutik, vår proffsbutik samt ett mindre lager.

Som platsansvarig på Konradssons Kakel ansvarar du för den dagliga verksamheten på enheten. Du är delaktig i försäljningsbudget, personalbudget samt marknadsbudget för enheten och har ett personalansvar för de anställda på enheten.

Du ansvarar också bland annat för fastighetens standard samt för aktivitetsplanen. 

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper! Du har kunskap inom personalhantering och ekonomi/försäljning. Det är önskvärt med grundläggande miljöutbildning.

Som person är du duktig på att arbeta med människor samt väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Erfarenhet inom kakel/byggbranschen är meriterande.

 

Om Konradssons Kakel

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Huvudkontor och lager ligger i Jönköping och vi finns med butiker i ytterligare tre städer och har ett stort antal återförsäljare i hela Sverige. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment.

På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet.

 

Ansökningstid och ansökan: Intervjuer pågår löpande. Skicka din ansökan så snart som möjligt till marcus.holmgren@konradssons.com.

Tillträde:

1/11 eller enligt överenskommelse

Anställningsgrad:

100%

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö

Kontaktinformation:

Marcus Holmgren             

Marcus.holmgren@konradssons.com
036 290 66 22

 

 

 

Information till sökande vid rekrytering

På Konradssons är vi måna om att hantera personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in från dig inte sprids till obehörig eller missbrukas. Här kan du som är kandidat i en rekryteringsprocess hos oss, läsa om vilka säkerhetsmått vi vidtar och hur dina personuppgifter behandlas.

Läs mer här >>