Vårens event - Kakelvalet

Vårens event - Kakelvalet - Konradssons Kakel

Fina erbjudanden och rabatter, vinn ett badrum, få inspirerande tips av experter och få hjälp med din egen 3D-skiss. Vårens event i våra butiker vill du inte missa.

Välkommen till en inspirerande lördag i våra respektive butiker. I samband med att vårens kakelnyheter släpps bjuder vi in till ett stort kakelevent. Den 9 mars är det i butikerna i Göteborg och Jönköping det smäller och den 16 mars hålls eventet i Stockholm och Malmö. Det blir en dag fylld av inspiration och expertis - allt du behöver för att göra ett genomtänkt kakelval.

 

20% på hela sortimentet!

Ta del av förmånliga erbjudanden på plats under dagen. Dessutom har du 20% rabatt på hela sortimentet (kakel, klinker, badrumsinredning och tillbehör) och ännu mer på våra nyheter under vecka 10-11.   

  

 

Vinn ett badrum

Under dagen ges du möjlighet att rösta på någon av våra nya butiksmiljöer. Vinsten? Miljön du röstat på (eller kakel/klinker till motsvarande värde)!

 

 

Experter på plats

Kakel-, färg- och badrumsinredningsexperter finns på plats under hela dagen. Lyssna på deras inspirerande föreläsningar och passa på att ställa dina frågor. Andra tips och råd kan du hitta på vår webbplats. 

 

 

Diskutera din 3D-skiss

Ta med din egna skiss på din köks-/badrumsidé, uppritad i vårt 3D-verktyg, Digital Showroom, och få hjälp att utveckla den vidare av experterna på plats.

 

 

 

Hitta hit!

Bromma Mölndal

 

Malmö Jönköping

 

Vilken Konradssonsbutik ligger närmast dig? Klicka dig in och se var vi är stationerade i landet. 

Varmt välkommen in!

Kakelvalet är vårt löfte till dig. Det innebär att vi alltid vill vara med och göra ditt val lite lättare och resultatet ännu bättre. Med lång erfarenhet och stor kunskap om kakel hjälper vi dig att hitta det du söker, alltid av högsta kvalitet.