Vinnarna i Kakelvalet blev...

Kampanj kakelvalet på Konradssons Kakel.

Efter några mycket lyckade eventdagar i våra Konradssonsbutiker har nu fyra vinnande miljöer korats och av er som röstade har fyra vinnare dragits...

Lördagarna den 9 och 16 mars var det eventdagar hos oss på Konradssons. Våra fyra butiker bjöd på inspiration, gottigheter och fina erbjudanden. Dessutom hade vi en tävling där ni, våra kunder, kunde rösta på den av två miljöer som ni tyckte bäst om, och därmed ha chansen att vinna kakel. 

Nu är rösterna räknade och vinnarna dragna och kontaktade. 

Stort grattis till er Mathilda, Elisabeth, Martin och Anna! Ni har vunnit varsitt presentkort à 10 000 kronor vardera i någon av våra Konradssonsbutiker!

Miljöerna ni kunde rösta på var klädda i Kalk och Swan med inredning från INR respektive Tsquare, där inredningen var från Svedbergs. Det var genomgående ett väldigt jämt resultat, men vi lyckades ändå få fram en slutlig favorit... Låt oss presentera våra vinnare!

Stockholm

I Stockholmsbutiken fick kalkstensimitationen Kalk och vita Swan kliva åt sidan för genuina Tsquare som lyckades kamma hem vinsten som populäraste miljön. 

Tsquare

Kalk/Swan

 

Göteborg

I Göteborg var det däremot omvänd ordning. Kalk och Swan vann mot nykomlingen Tsquare. 

Kalk/Swan

Tsquare

 

Malmö

Också i Malmö var det Kalk/Swan som kammade hem första placeringen! Där blev den grå kalkstensimitationen en klar vinnare. 

Kalk/Swan

Tsquare

 

Jönköping

Hur gick det då i vår fjärde och sista butik? Jo, även i Jönköping vann faktiskt Kalk/Swan mot Tsquare. Men det var på håret...

Kalk/Swan

Tsquare

 

Så, sammanfattningsvis lyckades  alltså serierna Kalk och Swan i kombination bli lite mer populära än den mer klassiska serien Tsquare. Vilken skulle du ha röstat på? Välkomna in och titta och känn på de fina plattorna och miljöerna om du har vägarna förbi en Konradssonsbutik!

 

20190320