Leverantörer

Flaggor keramik.

Sök efter det just du efterfrågar hos några av våra leverantörer och beställ ditt prov genom oss. Möjligheterna och valen är oändliga.

Trots ett stort eget lager är vi på Konradssons medvetna om att vi inte alltid har det du som arkitekt kanske söker hemma. Men, vi kan naturligtvis ta hem det åt dig! Besök gärna några av våra största leverantörers webbplatser nedan och tveka inte att beställa hem prover att titta och känna på. 

Tänk på att leveranstiden på dessa prover kan dröja uppemot tre veckor, ibland mer. Vi kan heller inte garantera vilken storlek dessa prover faktiskt kommer i. 

Använd formuläret nedan för att lägga beställning på prover från våra leverantörer.

Till beställningsformulär »

Casalgrande Padana

Italienska Casalgrande Padana har producerat keramiskt material i över 50 år. Med innovativa och miljövänliga lösningar lever de upp till alla kreativa och tekniska krav i design- och arkitekturvärlden. 

Till Casalgrande Padana »

Staty utanför Casalgrande Padana i Italien.

Mosa.

Med sin 130 åriga erfarenhet erbjuder holländska Mosa. unika och tydliga kakelkoncept för väggar, golv, fasader och terrasser. Innovation och design är dess kärnvärden. Dessutom har Mosa. förbundit sig att upprätthålla hållbar design och produktionsmetoder baserade på Cradle-to-Cradle principer.

Till Mosa. »

Leverantörer - Konradssons Kakel

Ceramica Vouge

Fantastisk teknisk prestanda och vackert utseende är de karaktäristiska dragen i italienska Ceramica Vogues produkter, vilka omfattar ett brett utbud av serier med syfte att skapa innovativa inredningslösningar för både inomhus och utomhus.

Till Ceramica Vouge »

Leverantörer - Konradssons Kakel

Iris Ceramica

Iris Ceramica är världsledande inom produktion av glaserade keramiska plattor och porslinsplattor för vägg- och golvbeläggningar för bostäder, detaljhandel och industriella projekt. Det italienska företaget har sedan 1961 skapat keramik med högt tekniskt och stilistiskt värde.

Till Iris Ceramica »

Fasad av fabriken Iris Ceramica.