Utvalda serier

Man på terass i klinkern Marte.

Våra utvalda serier Marte, Unicolor, Granito 1, Global Collection, Vogue IN och Vogue TR finns i vårt lagerförda sortiment, samt i ännu fler färger och format hos våra leverantörer.

Marte, Unicolor, Granito 1, Global Collection, Vogue IN och Vogue TR är serier många arkitekter tilltalas av och som vi ofta rekommenderar till många olika projekt. Alla serierna finns i vårt lagerförda sortiment, men missa inte att serierna också finns att tillgå i fler färger och format hos våra leverantörer.

Till beställningsformulär »

Marte

En modern men samtidigt tidlös, stenliknande klinker i tålig och frostsäker granitkeramik. Plattorna är släta och kan sättas på både golv och vägg. Tillhörande mosaik och dekorplattor kan användas som dekor vid handfat, badkar, duschvägg men även vid köksfläkten. Eftersom plattorna är mycket tåliga kan de användas i alla typer av utrymmen. Marte finns i många olika färger och som beställningsvara i ett antal olika ytstrukturer. Tänk på att ange eventuell mönsterläggning vid ordertillfället.

Se hela serien hos leverantören »

Trappa med Marte.

Unicolor

Denna klassiska enfärgade serie kan sättas på både golv och vägg. Plattorna kan sättas både inom- och utomhus och på flera olika sätt, t ex enfärgat, schackrutigt, mönstrat eller med ram i avvikande färg. Tänk på att ange eventuell mönsterläggning vid ordertillfället.

Se hela serien hos leverantören »

Kollage av plattorna i serien Unicolor.

Granito 1

Granito 1 är en serie frosttålig klinker (grantikeramik). Serien klarar tufft slitage och är därför extra lämpad för till exempel garage, trapphus, förråd, restaurangkök och i andra offentliga miljöer. Granito 1 är en levande serie, för alla tänkbara utrymmen i hemmet. Tänk på att ange eventuell mönsterläggning vid ordertillfället.

Se hela serien hos leverantören »

Garageuppfart med bil på klinkern Granito.

Global Collection

Global Collection är en serie klinker i nya, trendiga, matta och dova färger som för tankarna till material så som antracit, tegel och porslin. Plattorna är frostsäkra och kommer i 15x15 cm där alla färger matchar perfekt och går att variera och mixa i oändlighet. De är flexibla, slitstarka och halkfria. Global Collection är en klinker för dig som efterfrågar funktionalitet, estetik och prisvärdhet.

Se hela serien hos leverantören »

Mix av plattorna i serien Global collection.

Vogue IN

Klinkerplattor gjorda av tålig granitkeramik. Ytan är strukturerad och sträv med en genuin stenkänsla. Finns i färgerna beige, grå, brun och svart med tillhörande mosaik i samma färger. Hela serien är frostsäker och kan därför användas utomhus och på platser som ska klara tuffare slitage, som på uteplatsen eller på husfasaden. Plattorna kan även användas i badrum, kök, tvättstuga och hall.

Se hela serien hos leverantören »

Klinkern Vogue IN vid matplats.

Vogue TR

TR är en blank serie klinker i de mycket gångbara formaten 20x20 och 20x40 cm. Förutom de praktiska färgerna vit och svart kommer plattorna i ett antal varierande, fina färger. Vad sägs om till exempel Pistacchio ljusgrön, Rosso röd eller Cobalto mörkblå? Mixa gärna färgerna och skapa vackra personliga mönster. Klinkern kan sättas på golv och vägg, i badrum såväl som kök, hall eller tvättstuga.

Se hela serien hos leverantören »

Mix av plattorna i serien TR.