Stora golv

Högblankt golv med klinkern Marte.

Stora ytor kräver ett golv som är enkelt att underhålla och som håller i både stil och funktion i många år.

Ett stort golv gör väldigt mycket för intrycket av hela rummet. Bara genom att välja en matt eller en polerad platta kan effekten och känslan i rummet bli totalt olika. Lägg där till alla möjligheter som finns med färger, mönster och format - vilken skillnad du kan skapa! Att tänka på är att ett stort golv också genererar i stor mängd material och en högre kostnad. Golvet du lägger ska förmodligen inte läggas om inom närtid igen. Så välj något som håller i många år framöver, både trendmässigt och funktionellt. Tänk också på att välja ett "lättstädat" golv... Vi rekommenderar vår bästsäljare Marte och Terra Tones. 

Marte

En av våra allra mest populära serier. En modern men samtidigt tidlös, stenliknande klinker i tålig och frostsäker granitkeramik. Plattorna är släta och kan sättas på både golv och vägg, i alla typer av utrymmen. Finns även tillhörande mosaik och dekorplattor. Marte finns i många olika färger och som beställningsvara i ett antal olika ytstrukturer.

Se hela serien »

Trappa från swedbanks arena med klinkern Marte.

Terra Tones

Från vår leverantör Mosa finns möjlighet att beställa Terra Tones. Serien består av rektifierade plattor i olika storlekar, i grå nyanser, tillverkade i granitkeramik. Ytan är väldigt mjuk, medans plattorna i sig är väldigt starka och tåliga. 

Se hela serien »

 

 

 

Klinkern Terra Tones i lounge på Sandvik Coromant.