Trender

Precis som i all annan inredning går det trender i kakel och klinker. Vi hjälper dig hålla koll på det senaste.

"Träklinker", marmor, chevron- och rombformade plattor. Pudriga, mättade pasteller. Även om många sätter kakel och klinker förhållandevis sällan, går det precis som i all inredning trender även i keramik. Här kan du gotta ner dig i det allra senaste. Låt dig inspireras!

Larix fresh rect 15x75 cm från Konradssons.

Badrum i klinker Acustico med badkar och handfat.

Afrikanska trenden skiner hetast

I år drömmer vi oss söderut. Ner till den heta sanden, den svedda savannen och den täta djungeln. Nämligen till Afrika, kontinenten som influerar vår inredning som aldrig förr.

Träbord mot träimitationen Baita.

Trend: Tillbaka till naturen

Att inspireras av naturen hör till det allra trendigaste i inredningsvärlden just nu. Trä, rotting, betong, ull och skinn, i mjuka och sova kulörer är det som gäller.

Bord på golv med klinkern Blue Emotion.

Inredningstrender 2017

Det nya är det gamla och det blå har blivit grönt. 2017 års inredningstrender går i lite olika riktningar, med mest fokus på återbruk och hållbarhet. Vi sammanfattar det senaste åt dig, även om det kanske allra trendigaste du kan göra i år är att inte vara trendig…

Närbild på klinker, svart och vitt, Hexatile i formen hexagon.

Trendigaste kakelformen hexagon

Rektangulärt och kvadratiskt i all ära, men just nu är det hexagon, eller sexkantigt kakel som är det allra trendigaste. Men varifrån kommer formen? Och varför så trendig just nu?

Altangolv med marockanska influenser - serien Kerion.

Med inspiration av marockanskt kakel

Kryddigt, livligt och mystiskt – Marocko står på många sätt för en exotisk kultur och kanske är det just det vi svala nordbor söker oss till när vi nu, mer än någonsin, klär våra hem i marockanskt kakel.

Fem uppslag - Konradssons Kakel

Fem uppslag

Bor du på landet och brinner för närproducerat? Eller är det snarare city och gamla cyklar som gäller? Vi tror (och hoppas!) att din personlighetstyp avspeglas i din inredning och har med glimten i ögat tagit fram fem schablonmässiga uppslag där vi visar exempel på detta. Den idylliska, minimalisten, hipstern, ekologen och lyxliraren. Känner du igen dig?

Klinker och kakel Terre på vägg och golv i kök.

Kaklet alla älskar - grå

För den modiga och den försiktiga, den hårda och den mjuka, den vilda och den lugna. Grå är färgen för alla, på kakel och klinker, allas älskling grå.

Le Crete Quadro dekormix

Kombinera mera med mönstrat

Mönster förmedlar stilar och stilar förmedlar känslor, så varför inte kombinera mera och sätt lite känsla på dina väggar och golv.

Vita rektangulära matta plattor ur serien Tone med svart fog.

Rektangulärt kakel

Rektangulärt är stilsäkert, klassiskt och passar i de allra flesta rum. Men genom att prova nya sättningar, ytor och fogar kan du förstärka rummets karaktär ytterligare.

Man i kök med glittrande grön mosaik från Sicis.

Mosaik i kök

Glittriga, matta, blanka, färgglada, dova, i sten, keramik eller glas. Möjligheterna med mosaik är oändliga. Det gemensamma för alla olika varianter är att de kan förändra intrycket av hela ditt kök.

Lantligt, blått kök med Konradssons dekor Petite Maison.

Lantligt blått och vitt kakel

Nostalgiskt, klassiskt, fräscht och vackert. Blå/vitt kakel verkar aldrig gå ur tiden. Låt dig inspireras!

Klinker Terra porzione hexagon Konradssons.

Mjukt, varmt och ombonat

Vilken känsla vill du åt i ditt hem? Vi ser hur populariteten för de varma tonerna ökar.

Vardagsrum med mönstrade dekorplattor klinker på golvet, patchwork.

Golvet - den nya fondväggen

Nu vänder vi blickarna mot golvet som blivit den nya fondväggen.