Hörnstenar

Hörnstenar - Konradssons Kakel

Strategin för Konradssons höga servicenivå står på fyra hörnstenar – en grund som vi omsorgsfullt förvaltar, men samtidigt förbättrar och utvecklar.

1. Sortiment

Konradssons har lång erfarenhet av internationella inköp av byggkeramik och utvecklar löpande ett sortiment med känsla för trend, design och form. På så vis har vi byggt upp ett av marknadens bredaste sortiment som gör det enkelt för våra återförsäljare att visa, sälja och installera kakel och klinker.

Pannåsystem Konradssons Kakels butik.

2. Lager & logistik

Vårt system är en helhetslösning för våra kunder. Ett modernt affärssystem, tydlig prissättning samt snabba och säkra leveranser förbättrar deras lönsamhet. Bakom dessa funktioner finns ett av Sveriges största lager av byggkeramik med mer än 3000 leveransklara artiklar.

Christer Karlsson kör truck på Konradssons lager.

3. Säljstöd

Våra säljande metoder och butikskoncept utvecklas i Konradssons showroom, Nordens fräschaste utställningsmiljöer för kakel och klinker. Där testas våra idéer på strategiskt utvalda orter i hård konkurrens. Sedan anpassas kombinationer och lösningar för respektive återförsäljares behov.

Pannåsystem Konradssons Kakels butik.

4. Utveckling & utbildning

Efter 50 år i branschen har vi samlat på oss stor kunskap och bred erfarenhet. Det drar vi nytta av genom att utbilda, utveckla samt förbättra vårt koncept i samarbete med återförsäljarna - i allt från att beställa och hantera produkter samt uppdatera butiker, till att exponera, sälja och ta betalt.

Konradssons Kakels butik i Jönköping, överblick inredning.