Jobba med oss

Medarbetare från Konradssons Kakel står vid bord.

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. Låter det spännande?

På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa?


Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till magnus.andersson@konradssons.com.

Bifoga personligt brev samt CV, så återkommer vi.

 

Information till sökande vid rekrytering

På Konradssons är vi måna om att hantera personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in från dig inte sprids till obehörig eller missbrukas. Här kan du som är kandidat i en rekryteringsprocess hos oss, läsa om vilka säkerhetsmått vi vidtar och hur dina personuppgifter behandlas.

Läs mer här >>

 

 

Lediga tjänster

 

Butikssäljare Mölndal

Konradssons Kakel söker nu en serviceinriktad och noggrann butikssäljare till Mölndal.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice. Därför ska du kunna bemöta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor, samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten.

Har du erfarenhet av kakel/bygg-branschen, och dessutom som butikssäljare inom branschen, är detta meriterande. Skulle du utöver det beskrivas som en person med gott kundbemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig!

 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Anställningsgrad:

100%

Arbetstider:

Veckodagar schemalagd
Varannan helg

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg (Mölndal)

Kontaktinformation:

Stefan Comstedt

Stefan.comstedt@konradssons.com