Jobba med oss

Medarbetare från Konradssons Kakel står vid bord.

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. Låter det spännande?

På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa?


Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till magnus.andersson@konradssons.com.

Bifoga personligt brev samt CV, så återkommer vi.

 

Timanställd butikssäljare/inredare - Jönköping

Just nu söker vi en medarbetare till vår butik i Jönköping.

Gillar du inredning, försäljning och att träffa nya människor är det här jobbet för dig! Det är en timanställning som gäller varannan lördag samt vid behov. Vi ser helst att du som söker exempelvis är student och har möjlighet att, förutom lördagarna som erbjuds, kunna hoppa in vardagar på kort varsel.

Skicka din ansökan till fredrik.bromander@konradssons.com

För mer information, kontakta butiksansvarige Fredrik Bromander, 036-34 94 66. 

 

Information till sökande vid rekrytering

På Konradssons är vi måna om att hantera personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in från dig inte sprids till obehörig eller missbrukas. Här kan du som är kandidat i en rekryteringsprocess hos oss, läsa om vilka säkerhetsmått vi vidtar och hur dina personuppgifter behandlas.

Läs mer här >>