Inredningshjälp

Medarbetare Sofia Kannerling och Marcus Holmgren på Konradssons Kakel.

Att skapa ett nytt badrum är ett stort, och inte alltid helt enkelt, projekt. Vi hjälper dig gärna med idéer och lösningar. Boka tid med oss på Konradssons, så ritar vi upp ditt badrum.

Vad är viktigt för dig när du planerar ditt badrum? Hur tänker man när det gäller val av kakel/klinker och badrumsmöbler? Alla har vi olika förutsättningar och vi hjälper gärna dig att med kreativa idéer och lösningar skapa ditt unika utrymme. Några viktiga punkter att ta hänsyn till och som är bra att fundera lite på innan man sätter igång är;

  • Färg & form- Skapar känslan i rummet. Varmt, kallt, hemtrevligt och elegant är känslor man skapar med rätt val av produkter.
  • Utrymme; Hur stort är ditt rum? Får möblerna som jag önskar plats?
  • Ljusinsläpp: Har du naturligt ljus in i badrummet eller behöver du ta hjälp av spots och skenor för att skapa en bra belysning?
  • Vad får det kosta? Det finns ett enormt utbud och stora prisvariationer på produkterna. Vi är tämligen säkra på att vi kan hjälpa dig hitta produkter efter dina önskemål.

Våra butikssäljare hjälper dig gärna med designförslag. Vi erbjuder även en kostnadsfri 3D-ritning, helt efter era önskemål. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss och tillsammans bokar vi en tid för en kostnadsfri konsultation i vår butik i Bromma.

 

 

Inredningshjälp - kontaktformulär

Har du redan anlitat proffsbyggare?
Ja   Nej