Lediga jobb

Lediga jobb - Konradssons Kakel

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. Låter det spännande?

På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa.

 

Lediga tjänster

Säljare sökes till vår proffsbutik i Bromma

Vi på Konradssons i Bromma behöver en ny medarbetare till vår proffsbutik. Konradssons i Bromma är en del av Konradssons Kakel AB. Vi har ett brett sortiment och en av Stockholms fräschaste bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för våra hantverkskunder. Utmärkande för oss är en känsla för kvalitet och hög service. Vi är ett härligt arbetslag som drivs av att ge bästa service till våra kunder.

Tjänsten går ut på att ge kvalificerad service till våra befintliga hantverkskunder vid kunddisk och via telefon. Du kommer jobba i vår proffsbutik/lager i Bromma där vi lagerför bland annat kakel, klinker, möbler, spackel, verktyg, fog och golvvärme. Du kommer även att arbeta med övriga lagersysslor såsom beställningar, inleveranser, utleveranser och kontroll av ankommande gods.

Branschkunskap är meriterande men inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete.

Vi ser gärna att du:

• har erfarenhet av kundservice, kundmottagande eller liknande

• har B-körkort och truckkörkort

Som medarbetare på Konradssons Kakel krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ.

Tunga lyft och helgarbete (varannan lördag) förekommer i tjänsten.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till kristina.karlstrom@konradssons.com

 

 

Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till kristina.karlstrom@konradssons.com

Bifoga personligt brev samt CV, så återkommer vi.

 

Information till sökande vid rekrytering

På Konradssons är vi måna om att hantera personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in från dig inte sprids till obehörig eller missbrukas. Här kan du som är kandidat i en rekryteringsprocess hos oss, läsa om vilka säkerhetsmått vi vidtar och hur dina personuppgifter behandlas.

Läs mer här >>