Lediga jobb

Lediga jobb - Konradssons Kakel

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. Vill du vara med på vår växande resa?

 

Säljare till vår proffbutik/lager i Bromma 

Brinner du för kundrelationer och service? Vill du arbeta med försäljning och lagerhållning i en dynamisk och kundintensiv miljö kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en säljare/lagermedarbetare till vår proffsbutik, som ger service till framförallt företagskunder. 

Som säljare och lagerarbetare i proffsbutiken arbetar du med både kakel, klinker, möbler, verktyg, tätskikt och golvvärme. Kundvård och service är av största vikt liksom problemlösning, god struktur och ordning och reda. Du möter både nya och återkommande kunder och förväntas ge exceptionell service och assistera med allt från rådgivning kring produktsortiment, beställningar och leveranser till övriga lagersysslor. Du arbetar aktivt med merförsäljning och kundnöjdhet för att få både företagskunder och privata kunder att trivas, stanna kvar och växa med Konradssons Kakel. Arbetet utförs i lagermiljö och i tjänsten ingår en del tunga lyft samt truckkörning. Dina arbetstider är vardagar samt varannan lördag.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande jobb tillsammans med härliga kollegor. Här finns utrymme för egna initiativ och möjlighet att kontinuerligt utvecklas genom både egna utbildningsinsatser och andra internutbildningar inom Konradssons Kakels stora badrumssortiment.

Vi söker dig som brinner för kundbemötande och service. För att bli framgångsrik i rollen krävs ett gott ordningssinne, starkt affärsmannaskap, och en genuin känsla för service och kundvård. Branschkunskap är starkt meriterande, men inte ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift samt kommunicerar obehindrat på engelska, har god datorvana och innehar B-körkort. Har du truckkort är det ett stort plus, annars ordnar Konradssons Kakel det.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du måste vara både noggrann, stresstålig och strukturerad men framförallt behärskar du kundbemötandet på bästa sätt. Din servicenivå är hög och du driver dina kundrelationer framåt genom att vara både lyhörd, engagerad och affärsmässig.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Läs mer om tjänstern och ansök här.

 

Information till sökande vid rekrytering

På Konradssons är vi måna om att hantera personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in från dig inte sprids till obehörig eller missbrukas. Här kan du som är kandidat i en rekryteringsprocess hos oss, läsa om vilka säkerhetsmått vi vidtar och hur dina personuppgifter behandlas.

Läs mer här >>