Höstnyheter 2023

Höstnyheter 2023 - Konradssons Kakel

Färger, former och ytor som ger ditt hem karaktär. Höstnyheterna 2023 bjuder på fyra nya serier med helt olika uttryck och känsla. Med serien Sekel blickar vi tillbaka mot en svunnen tid medan den finstämda granitkeramiken Pedra Azul får oss längta efter en rofylld oas med naturen som inspirationskälla. Den rustika serien Recovery Stone ger en varm känsla med sin perfekt operfekta yta och den formstarka serien Hexagon bjuder på grafiska uttryck.

 

Sekel

En serie för dig som gillar sekelskifte och klassisk inredning. Med serien Sekel kan du ge ditt hem en sekelskiftskänsla med oktagon-klinker, tossetter och fris. Serien Sekel är inspirerad av den viktorianska eran med sina iögonfallande golv med åttkantiga klinkerplattor. Ytan är matt och slät. Plattorna finns i tre olika kulörer; Bianco, Nero och Champagne (en ljusbeige nyans). Kombinera de tre kulörerna efter tycke och smak och rama in golvet med den kvadratiska 15x15-plattan för att fullända stilen. De kvadratiska plattorna kan också användas separat exempelvis för att skapa ett schackrutigt golv. 

Se hela serien Sekel

 

Pedra Azul

Skapa en varm och ombonad känsla med naturens färgpalett. Pedra Azul är en serie i granitkeramik som är inspirerad av kalksten från Iberiska halvön. Ytan har ett följsamt och mjukt mönster med naturtrogna detaljer. Serien finns i fyra olika kulörer; Natural, Greige, Ivory och Grey. Samtliga kulörer ger ett finstämt intryck och smälter väl in i den skandinaviska minimalistiska estetiken. Dess sobra framtoning gör den till en keramikserie som passar in i många typer av miljöer och stilar.

Se hela serien Pedra Azul

 

Recovery Stone

Recovery Stone är en serie med mycket värme och karaktär. Inspirationen är hämtad från gamla platser och miljöer i det pittoreska Frankrike. Här är det operfekta fullkomligt perfekt, gropigheter och den nötta finishen ger Recovery Stone sitt rustika utseende. Detta är en serie med hög potential, för rum inomhus såväl som utomhus – i det rustika köket, i ett orangeri eller på en uteplats med sydeuropeiska influenser. Möjligheterna med Recovery Stone är närapå obegränsade. Recovery stone finns i sex kulörer i två olika storlekar, 6x25 och 13x25 cm.

Se hela serien Recovery Stone

 

Hexagon

En formstark keramikserie med ett grafiskt uttryck. Hexagon finns i flera färger som med fördel går att kombinera. Använd en avvikande fogfärg för att förstärka mönstret eller en i samma ton för att dämpa.

Se hela serien Hexagon