Kakelinspiration

Stenmönster, träklinker, marmor, terrazzo eller kanske hexagonformade plattor? Pudriga pasteller, naturliga nyanser eller färgstarkt och vågat? Även om många sätter kakel och klinker förhållandevis sällan, går det precis som i all inredning trender även i keramik. Låt dig inspireras.

Kakelinspiration - Konradssons Kakel

Naturlig minimalism - Konradssons Kakel

Naturlig minimalism

Kakel och klinker i vilsamma nyanser. Trärena detaljer och gröna växter ger lugn och harmoni. I trenden, naturlig minimalism står lugnet i fokus och omtanken om hemmet och människorna som lever där.

Badrum med grönt kakel - Konradssons Kakel

Badrum med grönt kakel

Låt dig inspireras av fyra olika badrum i olika stilar med den gemensamma nämnaren – grönt kakel och klinker.

Rustika ytor och smutsiga pasteller - Konradssons Kakel

Rustika ytor och smutsiga pasteller

Rustik hantverkskänsla, uppdaterad och förfinad industristil, naturnära färger och smutsiga pasteller. Så ramar vi in trenderna för 2020.

Kakelserien Solida från Konradssons Kakel

Nyhet: Solida

Solida är en granitkeramik inspirerad av nordisk sten som finns i flera behagliga kulörer.

Grått kakel i badrum - Konradssons Kakel

Grått kakel i badrum

Grått kakel i badrum - så mycket mer än ”bara” grått kakel i badrum. Att välja grått är ett säkert kort – och också ett mycket genomtänkt och klokt beslut. Här kommer några av fördelarna med det grå.

Terrakotta - Konradssons Kakel

Terrakotta

Låt brända och naturliga toner tillföra värme i ditt hem. Med kulörer och ytor inspirerade av jord, lera och sand.

Mosaikinspiration - Konradssons Kakel

Mosaikinspiration

Äntligen är sommaren här. Tid för lata dagar i hängmattan och svalkande dopp. Hav och sjö i all ära. Men att ha en egen pool är något som många drömmer om. Kanske är du just nu i planeringsstadiet av ditt poolprojekt?

Terazzo - Konradssons Kakel

Terazzo

Tiden för terazzo är här - materialet som spås vara den nya, starka trenden i inredningssammanhang. Ja, granit- och mosaikimitationen gör nu sin comeback.

Vita rektangulära matta plattor ur serien Tone med svart fog.

Vitt kakel i kök

Vitt kakel i kök är trenden som aldrig tycks gå ur tiden. Och visst förstår vi varför. Går du i renoveringstankar? Här ger vi dig fördelarna med vitt kakel i köket.

Inspireras av kustens färger - Konradssons Kakel

Inspireras av kustens färger

Hav och strand, solvarma klipphällar, drivved, snäckor och vass. Att inreda med inspiration från naturen är ett vinnande koncept för att skapa harmoni.

Träbord mot träimitationen Baita.

Trend: Tillbaka till naturen

Att inspireras av naturen hör till det allra trendigaste i inredningsvärlden just nu. Trä, rotting, betong, ull och skinn, i mjuka och sova kulörer är det som gäller.

Närbild på klinker, svart och vitt, Hexatile i formen hexagon.

Trendigaste kakelformen hexagon

Rektangulärt och kvadratiskt i all ära, men just nu är det hexagon, eller sexkantigt kakel som är det allra trendigaste. Men varifrån kommer formen? Och varför så trendig just nu?