Mosaikinspiration

Mosaikinspiration - Konradssons Kakel

Äntligen är sommaren här. Tid för lata dagar i hängmattan och svalkande dopp. Hav och sjö i all ära. Men att ha en egen pool är något som många drömmer om. Kanske är du just nu i planeringsstadiet av ditt poolprojekt?

Att bygga pool är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering. Poolbygget innefattar också en mängd estetisk val, såsom form, placering på tomten och såklart – poolens ytskikt och området kring poolen. Hos oss finns mosaik i ett brett färgspektra och möjligheterna är nästintill obegränsade, även om turkosa och blå nyanser dominerar.

Här bjuder vi på några av våra mosaiker som lämpar sig väl för pool.

 

1. Niebla 

Niebla är en klassisk serie mosaik som består av genomfärgat glas. Niebla finns i flera färger, såsom grönt och i olika blå nyanser, från ljus turkos till koboltblått. Mosaiken finns även med en praktisk antihalk-yta.

Grön mosaik i pool

Pool med blå mosaik

 

2. Appiani 

Appiani är keramikmosaik som består av små plattor om 1,2x1,2 cm. Mosaiken har avrundade, mjuka kanter och är utmärkt för exempelvis barnpooler. Appiani finns som enfärgat samt i mixade sättningar av olika färger, där ett effektfullt optiskt intryck kan ges. 

 

 

5. Bisazza

Den italienska glasmosaiken Bisazza har en fantastisk lyster och finns i många olika färger. Elegant och lyxigt!

Mosaik i pool

 

Vill du se mer mosaik? Här hittar du vårt lagerförda sortiment.