Trend: Naturlig minimalism

Trend: Naturlig minimalism - Konradssons Kakel

Kakel och klinker i vilsamma nyanser. Trärena detaljer och gröna växter ger lugn och harmoni. I trenden, naturlig minimalism står lugnet i fokus och omtanken om hemmet och människorna som lever där.

Slow living, är mer än en trend. Kalla det en livsstil, om du vill. Eller ett förhållningssätt. Det handlar inte om att göra avkall på saker, tvärtom. Här handlar det om att sätta fokus på det som är viktigt. Skala bort det onödiga, för att ge plats åt det som du bryr dig om. Välja långsiktighet framför slit och släng.

Denna livsstil uttrycker sig även i hur vi inreder våra hem. Och här kommer trenden – naturlig minimalism in. Här dominerar naturens färgpalett. Kakel och klinker med matta ytor och gärna olika stentexturer. Kulörerna är mjuka, vilsamma och varma – beige, grått, brunt och varmvit.

Stilen är avskalad och sober. Här står balans och harmoni i fokus. Som en motpol till det hektiska livet. Vi vill bli omfamnade av ett hem som låter oss andas ut och vara nära naturen. Ton i ton. Enkelt och avskalat, utan krusiduller och extravagans. Hemmet ska vara en plats för välbefinnande. 

SOLIDA 

Solida är en behaglig klinker med dekorativa kross och flakes. Finns i flera färger och format.

 

CEM 

Cem är en klassisk, frostsäker klinker, gjord av granitkeramik. Finns i flera färger och format.

 

FJORD

Skandinavisk sten ligger som inspiration till denna klinkerserie. Finns i flera färger och format.