Pooler/relaxavdelningar

Utomhuspool/bassäng klädd i mosaiken Niebla.

Våra leverantörer har ett stort utbud serier för pooler och relaxavdelningar. Här tipsar vi om några.

Här presenterar vi förslag på serier som fungerar för pooler och relaxavdelningar. Pooler och relaxavdelningar är tekniskt komplicerade miljöer, både i konstruktion och ytskikt.

Har du frågor kring ytskikt och vårt sortiment, vänligen kontakta någon av våra säljare.

 

Casalgrande Padana pool and engineering

Fabriken Casalgrande Padana har ett stort utbud av poolrelaterade produkter - så som skvalprännor, greppkantslister, djupmarkeringar, halkdämpande ytor med mera.

Se produkt- och informationskatalog »

Pooler/relaxavdelningar - Konradssons Kakel

Appiani

En keramikmosaik med avrundade, mjuka kanter, utmärkt för exempelvis barnpooler. Plattorna finns enfärgade i vit, svart och grå, samt i mixade sättningar av olika färger, där ett effektfullt optiskt intryck kan ges.

Se hela serien »

Drake av mosaiken Appiani i Skövde badhus.

Vouge

Vogue Pool är en samling produkter och specialdelar specifikt designade för utformning och installation av pooler. Plattorna är glaserad klinker och utbudet kulörer är stort. 

Se hela systemet »

 

Pooler/relaxavdelningar - Konradssons Kakel

Niebla

Niebla är en klassisk serie mosaik som kommer i ett brett färgspektra, bland annat i trendiga retrofärger. Mosaiken är gjord av genomfärgat glas. Finns också att tillgå med antihalk-yta.

Se hela serien »

Trappa i pool klädd i mosaiken Niebla.

Sicis

Sicis är en glasmosaik utöver den vanliga. Det italienska märket står för en handgjord känsla, med hög kvalitet vad gäller färgmixer, material och effekter. Utbudet är mycket stort och serien kommer i ett flertal färger, även med pärlemoreffekt och färgskiftningar.

Se hela serien »Svart mosaik från Sicis i badrum vid badkar.

Bisazza

Bisazza är en av branschens ledande tillverkare av glasmosaik för inre och yttre dekorationer. Den fantastiska lystern, den moderna designen och den lyxiga känslan är typiskt för Bisazzas mosaik. Färgpaletten har inga gränser.

Se hela serien »

Swimmingpool med mosaiken Bisazza.

Mosa

Vår leverantör Mosa är mycket skickliga inom pool- och relaxavdelningar och har ett stort utbud lämpligt för dessa miljöer. 

Till Mosa »

 

Referensbild på pool från Mosa.