Möt oss på Stockholm Furniture & Light Fair

Publicerad: January 2018  |  Skrivet av: Elin Ohlsson

Världens ledande event för skandinavisk design närmar sig, och vi är redo. Den 6:e till 10:onde februari presenterar vi unika, spännande nyheter och pratar trender i vår monter på Stockholm Furniture and Light Fair. Älskar du design har du nu chansen att inspireras. Har du frågor, eller vill du bara kika in vårens kakeltrender? Välkommen till monter A39:10. Vi ses där!

DIESEL 2.0 (beställningsvara)

Diesel 2.0 är serien inspirerad av industri- och storstadsvärlden. Märkt och mjukt skuggad betong, stängselnät, oxiderad plåt, optiska skuggningar, utomhusglas och kraftigt slitet trä. Det är vad samarbetet mellan Iris Ceramica och Diesel Living mynnat ut i. Ett samarbete som har givit oss nya golv- och vägglösningar, där en kombination av Diesel 2.0 skapar en upplevelse utöver det vanliga.

RETRO IT (kommer inom kort)

I samband med att terazzotrenden har gjort sin comeback presenterar vi Retro IT – en terazzoimitation inspirerad av de italienska Dolomiterna. Serien kommer i färgerna antracit, grå, vit, beige, taupe och tortora. Ytan är matt och klär med sitt spännande uttryck väggar som golv, inomhus som utomhus.

GRAPH (beställningsvara)

Graph gör avtryck i alla rum. Här har vi serien som med sin diskreta design går hand i hand med andra material och övrig inredning. Med en färgad fog till någon av de 29 färgerna ser vi otaliga kombinationer för alla miljöer.

SCALE (beställningsvara)

Small tiles, big designs. Scale är serien med format i fokus. Vi ser fem extraordinära format i tio olika färger. Bland de tio olika färgerna träder Electric Blue och Metallic fram och skapar spännande mönster och uttryck i kombination med de andra åtta. Ett flertal färger i serien Scale är som tagna ur en palett av pasteller, vilka alla ger ett mycket sobert och elegant intryck. Med Scale är möjligheten till ett unikt projekt nära.