Nyhetspaket två 2018

Publicerad: May 2018  |  Skrivet av: Elin Ohlsson

Årets andra nyhetspaket är här! Spana in våra helt nya serier och nya varianter bland tidigare favoriter här. Vi låter oss presentera Maiolican, Provoak, Motif, PT, Blue Emotion, Essential, Splendours, Stones, Evolution, Swan, Boutique & Kalk...

MAIOLICAN

Klassiskt utöver det vanliga – med tidlös charm. Maiolicans vita och blå plattorna tolkas på ett överraskande modernt sätt, där detaljrika dekorplattor kombineras med enfärgade och strukturerad dekor smyckar golv. Med serien följer storlekarna 10x10, som är anpassade för vägg, samt 20x20 som är anpassade för både golv och vägg. Maiolican är en klassisk serie utöver det vanliga, som med sitt levande och naturliga uttryck riktigt bubblar av inspiration.

Se hela serien Maiolican här.

PROVOAK

Provoak är en klinkerserie i träimitation av ek, som med sitt naturligt vackra uttryck klär både väggar och golv, inomhus som utomhus. Samtliga plattor är laserskurna, vilket innebär att de kan sättas med minimal fog. Med Provoak följer två olika storlekar, i tre olika färger – Rovre, Bianco och Nero. En mångsidig serie för alla smaker, helt enkelt.

Se hela serien Provoak här.

MOTIF

Motif är en marmorimitation, som med sina vackra ådringar och kalla nyans klär väggar som golv. Plattorna kommer i både matt och blank yta, som i en kombination med varandra skapar ett något mer spännande uttryck än det annars klassiska som marmor vanligtvis representerar. Längtar du efter en unik, sofistikerad miljö? Då är Motif serien för dig.

Se hela serien Motif här.

PT

Vår stilrena serie PT kommer nu i ytterligare ett format, i fyra olika ytor, vilka alla ger ett modernt och sobert intryck. Genom att mixa ytorna kan fina effekter och diskreta mönster skapas.

Se hela serien PT här.

BLUE EMOTION

Nu kommer även vår serie inspirerad av de mörka och levande nyanserna i den gråblå kalkstenen Bluestone i ytterligare en nyans av grått. Vi adderar nu även storlek 30x30 till de tidigare färgerna ljusgrå och mörkgrå.

Se hela serien Blue Emotion här.

ESSENTIAL

Essentials är med dess fyra olika ytor av textur en mycket karaktäristisk serie kakel. Samtliga plattor är rektifierade och går därmed att sätta med minimal fog, vilket skapar ett sobert och följsamt intryck. De matta ytorna kombineras till fördel med varandra, men passar lika bra var för sig. Ja, Essentials är serien där karaktär möter elegans på ett överraskande modernt vis.

Se hela serien Essential här.

SPLENDOURS

Splendours kommer i sju dova färger i en spännande kombination med en något krackelerad, blank yta. På grund av plattornas något oregelbundna yta fångar Splendours upp ljus och nyans för ett levande, vackert helhetsintryck. En serie vars plattor och dess stillsamma färger med fördel kombineras med varandra.

Se hela serien Splendours här.

STONES

Frostsäker och mycket tålig. Stones är en serie granitkeramik, som fungerar lika bra på golv som på vägg, inomhus som utomhus. Serien kommer i tre olika format och har en matt yta inspirerad av skandinavisk sten. Stones är en mycket tacksam serie, som passar i de allra flesta stilar.

Se hela serien Stones här.

EVOLUTION

Evolution är en klassisk serie kakel, med hög potential. Med serien som kommer i en tidlös, blank kakelplatta, tre olika bårder och en sockel är kombinationsmöjligheterna många. Ett tips är att kakla halva väggen för att sedan bryta av med en av seriens vackra bårder – för ett klassiskt men ack så elegant uttryck.

Se hela serien Evolution här.

SWAN

Ett format som hör till ovanligheterna. Swan är en vit, stilren serie i både matt och blank yta. Serien är anpassad för vägg och ger med sitt något ovanliga format det lilla extra. En perfekt serie för moderna och stilfulla rum.

Se hela serien Swan här.

BOUTIQUE

Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare plattornas rektifierade kanter sättas med minimal fog – för ett sobert helhetsintryck på golv som på vägg. En serie som med sina vackra, tunna ådringar öppnar upp till utrymmen fulla med elegans.

Se hela serien Boutique här.

KALK

Den världsberömda Ölandskalkstenen ligger som inspiration till denna vackra serie. Ja, Kalk är serien för dig som längtar efter känslan av ett ursvenskt hem. Serien kommer i tre olika storlekar, som i fördel kombineras med varandra. Den matta ytan i kombination med dess varma ton ger väggar som golv ett mycket ombonat intryck.

Se hela serien Kalk här.

 

Spana även in vår inspirationsfolder här.