Black Friday - inred med svart

Publicerad: November 2016  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Lavagna är en frostsäker klinker med en strukturerad yta som ger vackra skuggor i rätt belysning.

Idag är det Black Friday, en amerikansk klämdag mellan thanksgiving och helg, som ofta ses som den inofficiella dagen för start av julhandeln. Dagen då årets röda siffror ska vända till svarta... Som så många andra amerikanska influenser har även denna kommit till Sverige och vi kan nu se hur butikerna skyltar med rea och utförsäljning i samband med Black Friday.

Svart står för dramatik, mod och elegans och om man använder svart på rätt sätt kan man verkligen känna att man är en modern människa utan hämningar, inte främmande för att välkomna det nya. Hur man använder svart färg kan endast begränsas av kreativiteten och vilket utrymme du ska inreda.

Man brukar säga att mörka färger förminskar och ljusa förstorar. Var inte rädd för mörka kulörer i små utrymmen ändå. Med rätt belysning kan det ge ett väldigt hemtrevligt och mysigt intryck. Det kan bli väldigt snyggt i till exempel ett badrum.

Vi ser att många svarta plattor säljs med avsikt för golv, men jag tycker att de riktiga häftiga effekterna av svarta plattor kommer när även väggarna kläs i svart. Vågar du?

 

Metaleza är en behaglig , modern mosaikserie med en "olje-effekt" som skapar skimmer och oväntade färger i olika slags belysning. 

Du kan vinna upp till 10 000 kronor!

Publicerad: November 2016  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Den här veckan vill jag tipsa om en tävling som pågår hos oss just nu. Och här kommer lite inside-information, vi har inte fått in särskilt många tävlande än... Så passa på! Har du kvar några bilder på ditt gamla badrum innan du renoverade det med kakel från Konradssons, eller om du känner någon annan som använt våra produkter, tipsa dem då att skicka in sitt tävlingsbidrad!

Tävlingen är en före och efter-tävling. Du ska alltså skinka in bilder på ditt badrum före och efter renovering och kan då vinna tillbaka pengarna för ditt kakel eller din klinker från Konradssons, till ett värde av max 10 000 kronor. Konradssons förbehåller sig rätten att använda dessa bilder i marknadsföringssyfte.

Skicka bilderna till marknad@konradssons.com. Vi vill ha ditt bidrag före den 31 december 2016.

Lycka till!