Kakellust - Kampanj just nu!

Publicerad: September 2016  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Förra veckan startade vår höstkampanj Kakellust. Jag tycker det är ett härligt och passande namn så här till hösten, när lusten att bona och dona hemma ofta infaller sig.

Kampanjen pågår veckan ut (t.o.m. 1 okt) och om du har möjlighet att kika förbi någon av våra Konradssonsbutiker (Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping), bör du verkligen ta chansen nu. Vi ger 20 % på allt! Kakel, klinker, badrumsinredning. Dessutom har vi lite extra härliga höstpriser på några utvalda favoriter. Så ta tillfället i akt och shoppa det du behöver inför höstens renovering nu!

På lördag har vi dessutom familjedag i butikerna (ej Malmö). Då välkomnar vi hela familjen lite extra! Barnen bjuds på ballonger och fiskdamm och för den hungrige eller fikasugna finns korv och fika.

Jag hoppas ni hinner förbi och att ni hittar det ni söker! Bombardera vår personal med frågor, de kan det mesta! Oh, förresten, våra leverantörer av badrumsinredning finns även på plats i butikerna under olika dagar (ej i Malmö). Passa på att ställ era frågor direkt till dem.

Exakt schema på när leverantörerna är på plats, samt annan information om kampanjen hittar ni på vår webb under respektive butiks sida. Se länkar nedan.

Shoppa (inte) lugnt! ;)

 

Stockholms butik

Göteborgs butik

Jönköpings butik

Malmös butik

Träimitationens fördelar

Publicerad: September 2016  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Larix ger ett väldigt naturtroget intryck och kommer i flera vackra färger. 

Att naturen gör sig allt mer påmind i vår inredning är vid det här laget kanske ingen nyhet. Men vad gör naturmaterialen egentligen för känslan i rummet?

Genom att ta in till exempel rotting, skinn, växter och omålat trä bland möbler och detaljer kan vi få en väldigt hemtrevlig och harmonisk effekt. Tänk vad naturen gör för våra sinnen – samma känsla kan du uppnå inomhus med rätt detaljer. För den som är restriktiv vad gäller färger, kan det träfärgade bli ett vackert komplement till övrig inredning och ge liv till hemmet.

I Sverige är vi väldigt vana vid just trä. Det är en naturprodukt vi har mycket gott om och genom alla tider har trä fått klä våra hus både invändigt och utvändigt. Trä är ett levande material och förändrar sig i form och utseende över tid. Detta kan naturligtvis vara både vackert och eftersträvansvärt, men vad gör man om man faktiskt inte vill att det ska förändras, om man vill ha något mer praktiskt?

Med träimitationsklinker får du både den vackra färgen och mönstret från träet, samt alla goda egenskaper som klinker besitter. Det vill säga, du får ett golv (eller en vägg för den delen) som är lätt att rengöra och underhålla, som aldrig kommer att förändra sitt utseende, samt med träimitationerna får du även ett skönt och behagligt golv att gå på, då ytan oftast är något strukturerad. Klinker leder dessutom värme, vilket gör att du med värmeslingor under kan hålla fötterna varma även när det blåser som hårdast utanför fönstren.