5 tips på trendig förvaring

Publicerad: August 2017  |  Skrivet av: Elin Ohlsson

Känner du dig fantasilös när det kommer till förvaring i badrummet? Vi ger dig fem tips på hur du kan förvara badrumsartiklar på ett trendigt sätt. Låt dig inspireras!

Satsa på en bänk i badrummet. Att ha inredningsprodukter framme ger en avslappnande känsla av spa och lyx. Här mot plattor från serien Uptown.

Även ett litet bord eller en pall smälter in snyggt i badrummet, gärna bredvid badkaret med magasin på... Här ser vi dekorplattor från serien Start.

Utnyttja golvet! Ställ en bricka bredvid badkaret eller i duschen och fyll med snygga produkter. Här pryds golvet av mosaik från serien Appiani.

Glöm inte att utnyttja dörrens baksida. Att hänga upp handdukar, morgonrockar, speglar och annat som smälter in i ett badrum är trendigt. Det ger även en känsla av att badrummet är ombonat. Här ser vi rustika, varma plattor från serien Terra.

Är det dags att renovera? Skapa en nisch i duschen, över handfatet eller någon annanstans i badrummet. Här klädd i mosaik från serien Walks.

Utomhusgolv - tips och inspiration

Publicerad: August 2017  |  Skrivet av: Elin Ohlsson

Vill du låta golvet inomhus fortsätta utomhus? Eller är du sugen på en förändring av altanen, balkongen eller garaget? Här kommer lite saker att tänka på...

När det kommer till att lägga golv utomhus ska du satsa på granitkeramik. Granitkeramiken är frosttålig, hållfast och nötningstålig och passar därför lika bra inomhus som utomhus. När du ska välja utomhusgolv behöver du också fundera över storlek, yta och färg. Det är med stora plattor svårt att uppnå full bruksfyllnad, vilket gör att plattan riskerar att lossa på grund av frostsprängningar. Vi rekommenderar dig därför att inte satsa på plattor som är större än 30x30cm. När det kommer till yta behöver du fundera över vart plattan ska ligga. På exempelvis trappor är det extra viktigt att plattorna är halkhämmande. Satsa därför på plattor med struktur! Fundera även över färgvalet... Mörka plattor tenderar att bli väldigt varma när solen lyser på. Vi rekommenderar dig därför att satsa på en ljus platta, även om mörka plattor kan tyckas vara minst lika snyggt! Låt dig nu inspireras av granitkeramik som fungerar lika bra på balkongen som på en vägg i badrummet eller en bänkskiva i köket...

Här pryds golv och väggar av plattor med stenliknande struktur från serien Nat.

Ska du lägga ett nytt garagegolv och behöver plattor som klarar extra tufft slitage? Satsa på plattor från serien Granito...

Med serien Terra följer varma plattor i färgerna beige, ljusbrun, grå, antracit och svart.

Låt golvet inomhus fortsätta utomhus! Här ser vi granitkeramik i träimitation från serien Tavolato.