Årets tredje nyhetspaket är här!

Publicerad: October 2017  |  Skrivet av: Elin Ohlsson

Nu släpper vi årets tredje nyhetspaket! Denna gång får vi äran att presentera två naturinspirerade serier. Och vi säger bara WOW - nu snackar vi unika ytor. Kolla in det här...

Mustang Slate - serien som gör det möjligt att skapa idealistiska, moderna utrymmen fulla med personlighet. Denna serie är inspirerad av världens mest kända skiffer som har sitt ursprung i de djupa dalarna i Brasilien. De mycket dekorativa och unika plattorna skapar liv i alla miljöer. Ja, ni läste rätt - i alla miljöer. Plattorna är nämligen frostsäkra, vilket gör att dem fungerar lika bra inomhus som utomhus. Kanske att den moderna, något minimalistiska miljön är ultimat för denna serie. Plattor med varma, behagliga toner som möter den moderna stilen och unika ytor som tar fokus i ett minimalistiskt rum. Oavsett vad, är Mustang Slate en serie med naturlig skönhet. 

Random - serien som med sitt naturstensinspirerade uttryck klär väggar som golv med spännande, unika ytor. De naturtrogna plattorna påminner till viss del om svensk marmor och kommer i två olika färger i storlekarna 20x20, 60x60 och mosaik om 5x5. Som ni ser har plattorna ett spektrum som ger uttryck i penseldragsliknande mönster som skiftar från platta till platta. Och vi älskar det. Här kan man verkligen låta plattorna tala för sig själva. Serien är dessutom frostsäker och väldigt tålig, vilket gör att den fungerar såväl inomhus som utomhus, i de allra flesta miljöer. Liksom Mustang Slate passar även denna serie i moderna, minimalistiska utrymmen. Vi ser även denna serie i en något mer industriell miljö. Som alltid är möjligheterna många.

5 heta kakeltrender som vi bara älskar!

Publicerad: October 2017  |  Skrivet av: Elin Ohlsson

Den stora mässan Cersaie har nu lidit mot sitt slut. Men vi är inte ledsna för det - efter en veckas kakelspaning i Italien sitter vi nu nämligen fulla med vetskap om de hetaste trenderna! Kika in det här...

Big slabs! En av våra absoluta favorittrender är de stora formaten. Vi bara älskar hur pampiga resultat plattorna kan ge!

Textur och natur! Att inspireras av naturen är en trend som håller i, och det gärna i kombination med en tuff textur. Här ser vi två trender i ett från serien Plant

Med den naturinspirerande trenden följer även träimitationer, i stora som små format. Här ser vi schyssta plattor med genuina ådringar från serien Larix.

Självklart hänger vår tidlösa, klassiska och inte minst exklusiva marmor med i trenden! Vi ser bara mer och mer marmor - ett säkert kort om man vill ha någonting som aldrig verkar gå ur tiden. Här ser vi vår serie Marmi mot några av höstens hetaste färger - ockra och blått.

Vi säger bara WOW till terrazzo - en av de absolut hetaste trenderna just nu. Drömmen ett unikt stengolv är nu förverkligad!

 

Sugen på mer läsning om nyheter från Cersaie? Klicka här.