Konradssons på möbelmässan

Publicerad: February 2019  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Stockholm Furniture and Light Fair är igång - mässan som stolt kan titulera sig som världens ledande event för skandinavisk design. Följande finns att läsa på eventets webbplats:

Vi älskar design!
Under Stockholm Furniture & Light Fair är hallarna fyllda till bristningsgränsen med de senaste innovationerna inom inredning och belysning för både hem- och offentlig miljö. Nya produkter, nya material, ny kunskap, nya trender, nya miljöer och nya tekniska lösningar kommer att visas upp i 2019 års montrar på ett inspirerande och informativt sätt.

För vår del innebär mässan naturligtvis en chans att visa upp vårt varumärke och nya produkter, och den ger oss en inblick i rådande och kommande trender, men också, framförallt, en chans att träffa ”er därute”. Det är de viktiga mötena med er som ger oss direkt input kring vårt arbete – vi får veta var vi gör bra och hur vi kan förbättra oss. Så tack, för det. :)

I år har vi satsat på en hyfsat avskalad monter där vi på ett enkelt och lättöverskådligt sätt kan visa produkter. Vår monter är bemannad av våra kunniga objekt- och arkitektsäljare, som svarar på allt du någonsin velat veta om kakel och klinker.

Har du vägarna förbi är du varmt välkommen in på ett samtal, på en kopp kaffe eller för att knycka ett exemplar av vår nya broschyr "Kakelvalet"! Du hittar oss i monter A42:10.

 

Nedan ser du bilder från vår monter och på några av de serier vi lyfter på mässan. 

 

 

Venice Villa

 

Tsquare

 

Diesel Cement Mexican

 

Denim

 

Murals

 

Riad

 

Atelier

 

Confetti

 

Bold