Bildinspo - nybyggd sekelskiftesvilla

Publicerad: September 2019  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Häromdagen fick vi möjlighet att besöka ett nybyggt hus, med tanke att skriva ett reportage till vår webb. All keramik är nämligen från Konradssons, och vi visste att huset skulle vara något utöver det vanliga.

Och det var det sannerligen! 

Huset ligger i ett naturskyddsområde precis i utkanten av Jönköping. Omgivningarna med vackra leder i maffig lövskog, böljande åkrar och inte minst med en badvänlig damm precis utanför dörren, gör ju naturligtvis sitt till, men även huset i sig är helt fantastiskt. Det är helt nybyggt, men efter exakt samma modell som den tidigare gamla statarbostaden var (vilken var i så dåligt skick att den fick rivas). 

Vi har skrivit en reportage om villan och alla inrednings- och kakelval, vilket går att läsa här

Här och nu vill jag bara bjuda på lite härliga bilder från det vackra huset. Så, håll till godo!

 

Samtliga bilder är fotograferade och lånade av Västanhem.

 

Stora badrummet. 

 

 

Lilla badrummet. 

 

Köket. 

 

Hallen. 

 

20% rabatt under Konradssons höstkampanj!

Publicerad: September 2019  |  Skrivet av: Annika Runnérus

Du har väl inte missat att Konradssons stora höstkampanj pågår just nu? Under hela vecka 38 och 39 ger vi 20% rabatt på allt kakel och all klinker i våra egna butiker och hos våra återförsäljare runt om i landet. Med andra ord, ett riktigt bra tillfälle att handla materialet inför höstens eller vinterns renovering!

 

Själv drömmer jag om ett badrum klätt i vår nyhet Marmoker...

 

 

...om ett kök smyckat med Atelier...

 

 

...och om ett hallgolv i kalkstensimitationen Kalk

 

Bland annat...

Mera marmor

Publicerad: September 2019  |  Skrivet av: Annika Runnérus

En av mina favorithändelser under ”Konradssonsåret” är när vi släpper nyheter. Extra roligt är det när det dessutom är något som sticker ut, ja, något riktigt snyggt, helt enkelt. Som Marmoker, som vi precis släppt.

Marmoker är en serie vi haft sedan tidigare. En matt, svart marmorimitation, alltså en klinker med utseende av marmor. Nu har vi utökat serien med tre helt nya kulörer, samt den tidigare svarta i blankt utförande. Det är fyra olika marmorsorter som kopierats och som därmed ger de fyra olika färgerna. Grå, grå/beige, grön och svart. Alla är högblanka och så otroligt snygga! Min personliga favorit är den gröna. Mörkgrön med mycket ådringar i ett levande mönster.

Ett annat plus med serien är de många formaten. Från 15x15 cm upp till det stora 59x118 cm-formatet! Det ger verkligen möjlighet att välja och mixa fritt. Så, passerar ni en Konradssonsbutik eller en av våra återförsäljare, sväng in och kika. Lite klinker med marmorlook kan man alltid klämma in någonstans… ;)

 

Se hela serien här