Kundernas kakelval

Låt dig inspireras av unika hem och personer. Här delar vi med oss av våra kunders egna kakelval!

I vårt arbete med kakel och klinker möter vi ständigt mycket kunniga människor, samt vackra hem och unika keramiklösningar. Här samlar vi våra möten i artiklar och reportage. Kanske låter du dig inspireras?

Pool i oceanblått klinker.

En norrbottensgård utöver det vanliga - Konradssons Kakel

En norrbottensgård utöver det vanliga

I en traditionell norrbottensgård från 1800-talet har Jessica och hennes familj skapat sig ett varmt och ombonat hem med mycket personlighet. Jessicas idérikedom och känsla för detaljer genomsyrar husets alla vrår och det märks att hemmet ligger familjen varmt om hjärtat. Här räds man inte för att blanda tidsepokrar och stilar – tvärtom. Här mixas arvegods med designklassiker, modernt och trendigt, ömsom allmoge och en nypa Frankrike. Det känns befriande och lustfyllt. Ett hem med själ och hjärta – historia varvat med nutid.

Caroline Birgittes kakelval - Konradssons Kakel

Caroline Birgittes kakelval

På landet, en bit utanför Alingsås, bor Caroline med sin familj i ett vackert trähus. Det är ett hem som renoverats med varsam hand i äldre stil och inretts med stor omsorg.

Utsikt från Hooks Herrgårds restaurang över sjön.

Hooks Herrgård – en komplett produkt i en fulländad miljö

Med fötterna stadigt placerade i de tre benen golf, konferens och spa imponerar anrika Hooks Herrgård på sin breda besökarskara. Det tydliga fokuset på kvalitet genomsyrar anläggningen och inte minst den nyrenoverade restaurangen, där samtliga kakelval gjordes på Konradssons Kakel.

Den återuppbyggda sekelskiftesdrömmen - Konradssons Kakel

Den återuppbyggda sekelskiftesdrömmen

I den återuppbyggda sekelskiftesdrömmen har inget lämnats åt slumpen. Genomtänkta, harmoniska val präglar huset och det framgår tydligt att här, här är det proffs som varit i farten.

Matplats klädd i Konradssons klinker Nexos.

Klinker i inredningen - ett självklart val

Kanske var det den svenska sommarens charm som fick paret att bestämma sig för att starta sitt projekt på tomten belägen utanför Båstad? Eller så var det bara meningen att det här skulle bli deras andra hem? Oavsett vilket ångrar de inte sitt beslut om att bli sommarhusägare på den svenska västkusten för en sekund.

Handfat och blandare i grönt badrum.

På besök hos inredaren Åsa på Kreativa Kvadrat

Med över 20 års erfarenhet inom inredningsbranschen startade Åsa Andreasson eget. Vi besöker Kreativa Kvadrat, inredningsföretaget som tar sig an stora som små uppdrag och detta med samma entusiasm - varje kund är lika viktig.

Sällskapsrum med stora fönster utmed poolen.

Täckt av Terminus

Linda bor i den nyrenoverade villan i Halmstad, tillsammans med sin man och sina två barn. Här berättar hon om hur golvet växte fram och om deras val med keramik överallt.

Pool i oceanblått klinker.

Poolhusdrömmen som blev sann

Det började med att den gamla drängstugan skulle rustas upp till ett privat rum för övernattande gäster. Det slutade med en stor pool, med tillhörande poolhus/gästhus/bar och lounge. Det verkar lätt bli så, när Micke får en liten idé…

Familjen Tinnis i sitt kök.

Inspireras av nybyggda huset med plats att umgås

Mittemellan två sjöar, med skogen som närmsta granne, har familjen Tinnis byggt sitt drömhus; en New Englandinspirerad villa med ett stort, centralt hjärta utformat för sällskapliga sammankomster med vänner och familj.

Relaxavdelning med vilande hund i Villa Vätternäs.

Genomtänkt - på besök i Villa Vättersnäs

I samma stund som Villa Vättersnäs blev deras påbörjades arbetet. Nu är det snart klart – arbetet med att uppfylla husdrömmen.